Pers, video, foto’s

N.a.v. mijn promotie aan de Universiteit Leiden in juni 2018:

(Anoushka Kloosterman, Mare, juni 2018)

Daan Manneke n.a.v. de uitvoering van zijn ‘Tombeau pour Ton de Leeuw’:

“Een betoverende uitvoering.”

(Daan Manneke, mei 2015)

N.a.v. de cd Barokmuziek in de Nederlanden:

“[…] De uitvoeringen van dit alles zijn uitstekend: celliste Tinbergen is virtuoos, heeft een prachtige toon en speelt met veel muzikale zeggingskracht en ritmische souplesse; klavecinist Boysen zorgt voor een stevig en fantasievol continuospel en in de suites van Bustijn is hij een overtuigend solist. Deze uitstekende opname is mogelijk gemaakt door het Von Brucken Fonds in Middelburg en een privédonatie.”

(Henk Dekker, Tijdschrift Oude Muziek, 1/2013)

“Celliste Elske Tinbergen en klavecinist Jӧrn Boysen zijn technisch goede musici met een mooie elegante voordracht; het plezier dat ze beleven aan hun samenspel is duidelijk te horen.”

(Beatrice Dees, Akkoord, februari/maart 2013)

“Een verrassing is deze aansprekende barokmuziek van de componisten Alexis Magito, Willem de Fesch en Pieter Bustijn. […] Tinbergen en Boysen geven er een fraaie interpretatie van.”

(Roel Sikkema, Nederlands Dagblad, november 2012)

Concerten met Bachkoor Holland o.l.v. Rob Vermeulen:

“De vitaliteit, expressie, helderheid van het koor wordt met name door de cellist Elske Tinbergen (van het kleine instrumentale ensemble) met verve beantwoord. Fungeren orgel, contrabas en luit voornamelijk als integer continuum, Tinbergen toont haar talent zowel in alerte begeleiding als in ijzersterk solospel; ……”

(Leidsch Dagblad, Lidy van der Spek, oktober 2006)